top of page

Mogen wij op uw steun rekenen?


Donateursconcert 2015 bij het dorpshuis

Donateursactie 2020

Het behoeft geen uitleg dat veel dingen momenteel anders worden ingevuld naar de maatstaven rondom het coronavirus. Zo zal ook harmonie Kunst en Vriendschap haar jaarlijkse donateursactie op een andere manier uitvoeren.


Het is niet verantwoord dat de muzikanten langs de deuren gaan, daarom hebben we een flyer gemaakt die u tussen 31 oktober en 6 november op de deurmat kunt verwachten. Op deze flyer staat precies aangegeven hoe u uw donatie of vrije gift over kunt maken. Middels het simpelweg scannen van een QR-code, het handmatig overmaken via uw bankrekening of via de link op onze website. We hebben geprobeerd het zo makkelijk mogelijk te maken! Zelfs een vrijwillige bijdrage in een enveloppe in de brievenbus van de secretaris (Veldsestraat 21) is een mogelijkheid als digitaal betalen lastig is.

Mocht de QR-code niet werken, gebruik dan de volgende link:


De vereniging heeft te kampen met het feit dat nagenoeg al haar optredens en niet-muzikale activiteiten, dus ook de inkomsten ervan, niet door zijn gegaan en ook voorlopig niet door zullen gaan. Logisch en tegelijkertijd niet beïnvloedbaar.

De noodzaak van de donateursactie is er dus wel degelijk, terwijl we tegelijkertijd begrip hebben voor een ieders situatie!

Jubileumconcert op 19 mei 2019

Jubileumjaar, 100 jaar Kunst en Vriendschap in Balgoy

In 2019 bestond de muziekvereniging 100 jaar, een goede reden om eens extra uit te pakken en een weekend vol muzikale activiteiten te organiseren. Dat was in 2019, maar begin 2020 werd alles anders. Onze repetities hebben een tijdlang stil gelegen als gevolg van het coronavirus en daardoor kon de afsluitende feestelijke jaarvergadering met uitreiking van de Koninklijke Erepenning op 19 maart 2020 ook niet doorgaan.


Uitreiking Koninklijke Erepenning op 2 juli 2020

Gelukkig konden we dit feestelijk gebeuren op gepaste en besloten wijze in de buitenlucht toch nog voor de zomervakantie op 2 juli plaats laten vinden. Inmiddels zijn we blij dat de repetities van de harmonie en de drumband weer zijn hervat. We hopen ook u binnenkort weer live en met het maken van muziek te mogen ontmoeten, maar tot die tijd zullen we alles op gepaste afstand moeten beleven. Zorg goed voor elkaar en tot snel!

Comments


Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page