top of page

Ontdek hoe LEUK het is om muziek te maken. En SAMEN muziek maken is nog leuker


Muziek maken is een leuke hobby en een opleiding waar je de rest van je leven plezier van hebt! Ontdek hoe LEUK het is om muziek te maken. En SAMEN muziek maken is nog leuker.

Kom nu kennis maken met een hele leuke lesmethode: spelend leren! We gaan muziekspelletjes doen, leren noten lezen en blokfluit spelen. De lessen worden verzorgd door Janneke Veekens, info@jannekesmuziekpraktijk.nl (www.jannekesmuziekpraktijk.nl) Als de proefles jou bevalt kun je je inschrijven voor de blokfluitlessen. Bij een aantal activiteiten van harmonie Kunst en Vriendschap gaan we ook optreden om te laten zien wat we geleerd hebben. Doe je mee?

Aan alle basisschoolleerlingen van Groep 3 t/m 6 > doe mee met een GRATIS workshop (proefles) Schrijf je in op www.sjorssportief.nl en wij nemen contact met je op om datum en tijd met je af te stemmen. Doen dus!

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page