top of page

KeV,
wie zijn wij:

 

Hieronder informatie voor diegenen die meer over ons willen weten. Nog meer weten ga dan naar "over ons" of neem contact met ons op.

Doelstelling

Harmonieën en fanfares zijn er in vrijwel elk dorp; vaak behoren ze tot de oudste verenigingen. Harmonie Kunst en Vriendschap uit Balgoy bestaat al meer dan 100 jaar en dat is een leeftijd om trots op te zijn. Niet omdat het landelijk gezien uitzonderlijk is, maar omdat de vereniging getuigt van het leven dat Balgoy in zich heeft.

De vereniging heeft tot doel zo goed mogelijk bij te dragen aan het gemeenschapsleven in Balgoy door de bevordering van een gezamenlijke beoefening van instrumentale muziek.

KeV en facebook 

Eerst maar even het basale verschil tussen een Facebookpagina en een website. Als je het hebt over content, de inhoud van de pagina's, dan kun je grofweg stellen dat de websitebouwer op een website de content en context bepaalt. Hij is degene die er berichten op plaatst en hij bepaalt zelf of bezoekers mogen reageren of niet. Op een Facebookpagina kun de aanbieder enkel het onderwerp bepalen, de context is sociaal en wordt ook mede gemaakt door alle reacties op het bericht. De ‘instant’ feedback die dit oproept kun je niet altijd voorspellen. Het onderscheid zit hem dan ook in het eigenaarschap. In het geval van een website ben je de eigenaar van je eigen platform (website) en Facebook is de eigenaar van je Facebookpagina en faciliteert in principe alleen maar dat je de gesprekken die over je vereniging gaan ietwat kunt sturen door middel van een pagina. Zonder pagina praten ze ook wel over je.

Het zijn twee mediavormen, die elkaar aanvullen in het geven van informatie over en aandacht voor de vereniging.

Om naar de Facebookpagina van KeV te gaan klik hier en wordt vriend van Kunst en Vriendschap.

 

Meespelen kan altijd

Bespeel je een muziek-instrument en heb je interesse om samen muziek te gaan maken? Kijk dan eens rond op deze site en kom ook eens keer meespelen tijdens een van onze repetities! Je bent altijd van harte welkom bij repetities van harmonie en drumband. Klik hier voor de repetitietijden en locatie. Kunst en Vriendschap is een open en gezellige vereniging voor mensen uit Balgoy, maar ook van daarbuiten.

 

 

Serenade

Balgoyse mensen die prijs stellen op een serenade van de harmonie bij een speciale gelegenheid kunnen dat kenbaar maken middels een kaartje naar de secretaris of een telefoontje naar de voorzitter.
We willen niemand vergeten, maar we moeten het wel weten!
Harmonie Kunst en Vriendschap wil graag haar steentje bijdragen aan de leefbaarheid en gezelligheid van Balgoy en de Balgoyse mensen.

IMG_1553.jpg
De rommelmarkten

De vereniging organiseert in principe twee keer per jaar een rommelmarkt. In januari en in juni in en om dorpshuis 't Ballegoyke.

KeV gebruikt de laatste zaterdag van de maand als ophaalochtend voor spullen t.b.v. de rommelmarkt. Heeft u spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u dit doorgeven aan Albert Thijssen, op telefoonnummer 06-42345894. Als u deze zoveel mogelijk in dozen wilt doen komen wij die op zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur bij u ophalen.
Het is echter niet de bedoeling dat u tussentijds zelf de spullen bij Albert naast het huis zet. Hopelijk heeft u hier begrip voor.
Alvast bedankt

bottom of page