top of page

Jubileumconcert op 30 oktober a.s.


Dit jaar viert Harmonie Kunst en Vriendschap de jubilea van drie van haar leden, te weten Yvonne de Valk en Albert Thijssen welke 25 jaar lid zijn en Jan de Valk die 60 jaar lid is.

In verband hiermee zullen de jubilarissen op zaterdag 30 oktober a.s. tijdens een concert gehuldigd worden.

Van links naar rechts: Jan de Valk, 60 jaar lid, Yvonne de Valk en Albert Thijssen, beiden 25 jaar lid.


Iedereen is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het concert vindt plaats in dorpshuis “’t Ballegoyke” te Balgoy en de aanvang is om 19.30 uur.


Beste bezoekers van het jubileumconcert van harmonie en drumband Kunst en Vriendschap,

We mogen weer muziek maken! Het jubileumconcert van onze vereniging in dorpshuis 't Ballegoyke mag tot 's avonds 12 uur duren. Vaste zitplaatsen vervallen en de anderhalve meter maatregel is niet meer nodig. Ook zijn wij niet meer gehouden aan een maximaal aantal gasten en vooraf aanmelden en registreren is niet langer noodzakelijk.

Een toegangsbewijs is wel verplicht. Bezoekers en leden van de vereniging moeten vanaf 12 jaar een vaccinatiebewijs kunnen laten zien, of een negatief testbewijs óf een bewijs dat ze het virus niet langer dan een half jaar geleden hebben gehad. Dit laatste wordt een herstelbewijs genoemd. Hiervoor kan de CoronaCheck App gebruikt worden.


Vanaf zaterdag 25 september is weliswaar de anderhalve meter maatregel vervallen, maar wij vragen u wel rekening te houden met elkaar en afstand te houden, indien hierom wordt verzocht. Alle basisregels blijven gelden: handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven bij klachten.


Comments


Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page