top of page

Kunst en Vriendschap feliciteert aspirant-drumbandlid Dylano Toonen met de uitverkiezing van jeugdpr


vlnr.: jeugdpage Samantha, jeugdprins Dylano en jeugdprinses Sarah

Wij zijn supertrots op ons aspirant-drumbandlid Dylano Toonen. Hij is namelijk jeugdprins van 't Moasland geworden afgelopen zondag 10 november. Van harte gefeliciteerd namens bestuur en alle leden van Kunst en Vriendschap. Jeugdprins Dylano, Jeugdprinses Sarah en Jeugdpage Samantha maken er een super gezellig "Feestjoar" van dit jaar, samen met prins Jan d'n vijfde, adjudant Arnoud en de pages Eline, Inge en Yana!! De Moaslanders gaan dit carnavalsjaar het 55-jarig bestaan vieren. 5 x 11 is een carnavalsjubileum en dat gaan de carnavalsvereniging en de Moaslanders groots vieren.


Aspirant-drumbandleden Dylano, Thijs en Guus treden op tijdens het jubileumconcert van Kunst en Vriendschap afgelopen 27 oktober in het dorpshuis

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page