top of page

Vijf jubilarissen in jubileumjaar


vlnr. Roel de Jonge, Henry Janssen, Lisette Arts - Klaassen en Paul van den Boogaard

Bijna elk jaar worden er leden van Kunst en Vriendschap gehuldigd die 25, 40 of zelfs 50 jaar lid zijn van de vereniging. Op zondag 27 oktober vond er zo'n jubileumconcert plaats. Dit jaar waren het vijf kanjers van leden die het verdienen om een keer in het zonnetje gezet te worden, dat heeft niets te maken met officieel gedoe of dat dat allemaal niet zo nodig hoeft. Dat is respect voor de prestatie om 25 en 40 jaar trouw te zijn aan de muziek en aan onze vereniging, aan Kunst en Vriendschap.Het was een feestelijke en muzikale middag met veel muziek. Henry Janssen en Lisette Arts - Klaassen werden gehuldigd vanwege hun 40-jarig lidmaatschap en Roel de Jonge en Paul van den Boogaard zijn al 25 jaar lid van de vereniging. Jammer genoeg moest René van Haren, trombonist en invaldirigent, die al 40 jaar lid is, zich vanwege gezondheidsredenen afmelden, maar die zal op een later tijdstip op gepaste manier gehuldigd worden.Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page