top of page

Buitenrommelmarkt Balgoy vanuit de lucht gezien


Harmonie Kunst en Vriendschap houdt zondag 16 juni haar jaarlijkse buitenrommelmarkt. Dit evenement vindt plaats bij dorpshuis 't Ballegoyke aan de Boomsestraat 2B. De entree bedraagt 2 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Bezoekers zijn welkom tussen 10 en 15 uur.

De opbrengst komt ten goede aan de harmonie. Op de markt staan geen standhouders, maar de kramen worden bemand door leden van de muziekvereniging en vrijwilligers. De spullen zijn gesorteerd naar: curiosa, klokken en antiek, glas en servies, speelgoed, boeken, platen en c'd's, gereedschap, kleine meubelen, elektrische apparatuur, huishoudelijke apparaten, schaatsen, schoenen enzovoorts. Er is voor iedereen wel wat.


Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page