top of page

100 jaar Kunst en Vriendschap - Eeuwig Jong


2019 is het jaar dat harmonie Kunst en Vriendschap uit Balgoy 100 jaar bestaat. Deze bijzondere gebeurtenis vieren we in het weekend van 18 en 19 mei in dorpshuis ’t Ballegoyke.

Zaterdagmiddag wordt de jeugd uitgenodigd voor een djembé-workshop van 15.00-17.30 uur. Zondag volgt een informele receptie met reünie en jubileumconcert.


Tijdens het jubileumconcert zullen drumband en harmonie beide een muzikaal gedeelte voor hun rekening nemen, een reis door de tijd, waarbij er ook een muzikaal optreden is samen met oud leden.

Gedurende het concert is er een première. In opdracht van onze vereniging is het muziekstuk Music Village “van diek tot wettering” geschreven door componist Jan Bosveld. Een muziekstuk waarin drumband en harmonie gezamenlijk de historie van de vereniging muzikaal beschrijven en laten beleven. Belangrijke historische gebeurtenissen, karakteristieke Balgoyse elementen en de ziel van de vereniging zijn herkenbaar in deze compositie.

Tijdens deze middag is er een kleine expositie ingericht met foto’s en films uit vervlogen tijden van vereniging en Balgoy.

Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis!

Wanneer: zaterdag 18 mei en zondag 19 mei Waar: Dorpshuis ’t Ballegoyke, Boomsestraat 2B, 6613 AH Balgoy

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page