top of page

Kom in actie voor 100-jarige harmonie Kunst en Vriendschap!!


De Rabobank Clubkascampagne is begonnen. Van 14 t/m 29 mei kun je stemmen op ons bestedingsdoel: Honderd jaar Kunst en Vriendschap, eeuwig jong. Harmonie Kunst en Vriendschap uit Balgoy bestaat honderd jaar en dat is een leeftijd om trots op te zijn. Een jubileumjaar brengt extra kosten met zich mee. We hebben een muziekstuk laten componeren als herinnering en visitekaartje. We gaan een reünie organiseren waarin oud en jong elkaar ontmoeten en samen muziek maken.

Als lid van Rabobank Rijk van Nijmegen krijg je een stemcode of heb je per post een stemcode gekregen. Rabobank Rijk van Nijmegen is een maatschappelijk betrokken bank. Zij draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe en stelt een deel van de winst beschikbaar. In 2019 is dit € 250.000,-. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Je kunt je stemmen uitbrengen op www.clubkascampagne.nl/rvn/. Gebruik je stemmen!

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page