top of page

Concert voor prins Frank d'n Urste en adjudant RobertWij organiseerden op zondag 17 februari januari HET Ballegoyse Carnavalsconcert. Zoals elk jaar werd het concert aangeboden aan de Prins van Moasland, deze keer geen onbekende van onze vereniging. Prins Frank d'n Urste is een trouw lid van onze drumband. Ook de adjudant van dit jaar, adjudant Robert, is een echte verenigingsmens en niet weg te denken bij de drumband. Als ze niet in functie zijn voor de carnavalsvereniging en het dorp, zijn prins en adjudant vrachtwagenchauffeur. Frank rijdt al 17 jaar zand en grind en Robert verslind zijn kilometers met vrachten champignons. Vanzelfsprekend riep Prins Frank zijn jaar dan ook uit als het Truckersjoar en was dit ook het thema van het carnavalsconcert. Harmonie, drumband en jeugd maakten er weer een lekker concert van. Het was weer een gezellige muzikale middag vol vermaak en mooie muziek in een overvol Balgoys dorpshuis en prins en adjudant hebben zich volgens ons ook goed vermaakt.Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page