top of page

Uitwisselingsconcert KeV en HKWIII in dorpshuis 't Ballegoyke


Op zaterdagavond 2 juni vond in dorpshuis 't Ballegoyke voor het eerst een uitwisseling plaats van onze harmonie Kunst en Vriendschap, onder leiding van dirigent Peter Wintjes en de harmonie Koning Willem III uit Beneden-Leeuwen op, onder leiding van Herman van Teffelen.

De dirigenten hadden een divers muzikaal programma samengesteld. Harmonie Koning Willem III speelde o.a. Oblivion van Astor Piazzolla in een arrangement van Robert Longfield, Gloria Estafette gearrengeerd door Peter Kleine Schaars en Southwest Summer van Robert W. Smith en Kunst en Vriendschap bracht ook diverse muziekstukken ten gehore, waaronder Antonin’s New World van Antonin Dvorak in een arrangement van Dizzy Stratford, The Phantom of the Opera van Andres Lloyd Webber in een arrangement van Warren Barker en Cuban Sound gearrangeerd door Giancarlo Gazzani.

De twee harmonieorkesten speelden ook enkele werken gezamenlijk: Cry me a River van Arthur Hamilton – Arr. Bert van Cruchten en A Tribute to Harry James van Eric Coates en Alberto Pestalozza – Arr. Naohiro Iwai.


Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page