top of page

Uitwisselingsconcert harmonie Kunst en Vriendschap Balgoy en harmonie Koning Willem III Beneden-Leeu

Op zaterdagavond 2 juni geeft harmonie Kunst en Vriendschap, onder leiding van dirigent Peter Wintjes, een speciaal concert. Het is weer eens tijd voor een uitwisselingsconcert in dorpshuis 't Ballegoyke.

Naast harmonie Kunst en Vriendschap, treedt ook de harmonie Koning Willem III uit Beneden-Leeuwen op, onder leiding van Herman van Teffelen.

Voor het uitwisselingsconcert is een divers muzikaal programma samengesteld, waarbij Kunst en Vriendschap diverse muziekstukken laat horen, waaronder Antonin’s New World van Antonin Dvorak in een arrangement van Dizzy Stratford, The Phantom of the Opera van Andres Lloyd Webber in een arrangement van Warren Barker en Cuban Sound gearrangeerd door Giancarlo Gazzani.

De twee harmonieorkesten zullen ook enkele werken gezamenlijk ten gehore brengen: Cry me a River van Arthur Hamilton – Arr. Bert van Cruchten en A Tribute to Harry James van Eric Coates en Alberto Pestalozza – Arr. Naohiro Iwai.

Voor de liefhebber van (blaas)muziek is dit concert een absolute aanrader.

Het concert begint om 20:00 uur in dorpshuis 't Ballegoyke (Boomsestraat 2b, Balgoy), de entree is gratis.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page