top of page

Kunst en Vriendschap doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!Rabobank Rijk van Nijmegen organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 100.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen.


Dit bedrag gaan wij gebruiken voor de aanschaf van blaasinstrumenten en slagwerk. Een muziekvereniging in stand houden voor jong en oud is essentieel voor leefbaarheid en sociale cohesie in Balgoy. Goede instrumenten zijn van groot belang en garanderen maximaal muziekplezier en kwaliteit van de gezamenlijke vrijetijdsbesteding. Kosten voor aanschaf en onderhoud beslaan 50% van onze uitgaven en deze actie is een steuntje in de rug.Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Ben jij lid van Rabobank Rijk van Nijmegen? Stem dan van 15 mei tot en met 30 mei op onze vereniging via www.clubkascampagne.nl/rvn


Laat je omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Wel klant van de Rabobank maar nog geen lid? Meld je vóór 1 april aan via www.rabobank.nl/leden en stem ook mee.


Leden van de bank ontvangen op 15 mei per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 15 mei t/m dinsdag 30 mei brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitgebracht mogen worden..

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page