top of page

Drumexperience 2 toegekend


We hebben ook voor het komende jaar 2017-2018 subsidie gekregen van de gemeente Wijchen om kinderen van de basisschool te laten kennismaken met drummen. Drumexperience 2 gaat op 6 november van start in dorpshuis 't Ballegoyke.

Wat is Drumexperience? Samen met het Cultuurknooppunt Wijchen werd medio 2016 een slagwerkproject opgezet. De vakdocent die de lessen verzorgd was Henry Janssen (Drumschool & Slagwerkopleiding Balgoy). Titel van het project was DrumExperience. Start van het project was september 2016 en het project werd afgesloten met een gezamenlijk optreden van de drumband en alle slagwerkleerlingen op 10 september 2017 (Balgoyse kermis).

Nu kunnen we met Drumexperience 2 van start. Vandaag zijn we al op de Boskriek en 't Palet in Wijchen geweest om kinderen enthousiast te maken en dinsdag 24 oktober zullen we op de Roncallischool in Balgoy zijn.

Kinderen enthousiast maken voor drummen en de muziekvereniging, daar gaat het om. Dit jaar willen we zelfs een differentiatiefase inbouwen, zodat de leerlingen van het eerste jaar verder kunnen met hun drumlessen. Hopelijk gaan ze daar gehoor aan geven.

Opgeven voor de lessen kan via het inschrijfformulier en meer info kun je elders op deze website vinden.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page