top of page

Serenade bij gelegenheid van 50 jaar DKV Diosa


serenade 50 jaar DKV Diosa

Het was gezellig op sportpark "de Wissen". KeV bracht een serenade bgv het 50-jarig jubileum van dameskorfbalvereniging Diosa.

Als je in Balgoy woont of in Nederasselt weet je dat het niet gemakkelijk is om als vereniging overeind te blijven. We zijn kleine leefgemeenschappen met een beperkte aanwas van leden en ook onder de gemeentelijke bezuinigingsdruk van de afgelopen jaren was en is het niet altijd gemakkelijk. Maar we geven niet op en Balgoy mag blij en trots zijn op een actieve korfbalvereniging. Samen met de andere verenigingen in Balgoy, het dorpshuis en de school vormt Diosa korfbal de basis voor een levende gemeenschap waar het fantastisch is om te wonen. Hopelijk dat dat nog heel lang zo mag blijven.

We waren op zaterdagavond 1 juli vanzelfsprekend aanwezig op sportpark "de Wissen" om het feest muzikaal op te luisteren. De harmonie heeft nog steeds een functie in Balgoy bij culturele evenementen. We willen graag die rol op ons blijven nemen zolang er draagvlak is in het dorp.

Diosa korfbal is jarig en bestaat 50 jaar. Van harte proficiat met dit jubileum en wij als zustervereniging wensen nog vele generaties Balgoyse kinderen en volwassenen een mooie tijd toe bij deze fantastische vereniging.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page