top of page

blokfluitklas-inloopmiddag op maandag 10 april in de Roncalli school

Beste Balgoyse kinderen van groep 3 t/m 7 en hun ouders/verzorgers,

Zoals jullie wellicht weten is op initiatief van harmonie Kunst en Vriendschap in de afgelopen 4 jaar een blokfluitklas van start gegaan na schooltijd. Ook in het schooljaar 2017/2018 wil de jeugdcommissie van de harmonie weer proberen een blokfluitklas (minimaal 4 leerlingen) te organiseren samen met blokfluitdocente Karin Elkerbout na schooltijd in de Roncallischool.

Wie geïnteresseerd is, is van harte welkom tijdens de blokfluitklas-inloopmiddag op maandag 10 april van 14.10 - 15.00 uur in de Roncalli school. Ouders/verzorgers en kinderen kunnen ervaren hoe de lessen worden gegeven en met eventuele vragen terecht bij de muziekdocente. Ook zijn bestuursleden van harmonie Kunst en Vriendschap aanwezig voor informatie.

Naast de blokfluitles-inloopmiddag willen wij ook het project Drumexpierience onder uw aandacht brengen waarbij je kennis kunt maken met slagwerk (K&V heeft een eigen slagwerkgroep en slagwerk is een essentieel onderdeel van elke harmonie en fanfare). Nieuwsgierig geworden? Meer info via Piet van Erp (piet@pietvanerp.nl).

Mocht je nu al vragen hebben, neem dan gerust contact op met Lisette Arts (tel.024-6423627, lartsklaassen@xmsnet.nl).

Met muzikale groet,

Harmonie Kunst en Vriendschap Balgoy

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page