top of page

Harmonie Kunst en Vriendschap 
houdt Nieuwjaarsrommelmarkt op 8 januari


Op zondag 8 januari 2017 organiseerde Harmonie Kunst en Vriendschap haar jaarlijkse Nieuwjaarsrommelmarkt in het dorpshuis “t Ballegoyke”. Ondanks het mindere weer, met ijsel en zelfs sneeuw op de zaterdag, was de rommelmarkt traditioneel druk en gezellig. Op de markt staan geen handelaren. De spullen zijn gesorteerd naar: curiosa, klokken en antiek, glas en servies, speelgoed, boeken, platen en c’d’s, gereedschap, klein-meubelen, elektrische apparatuur, huishoudelijke apparaten, schaatsen, schoenen etc. De opbrengst komt ten goede aan onze vereniging.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page