top of page

Brel & Brass


Op 18 maart betreedt Harmonie Kunst en Vriendschap uit Balgoy het podium van theater 't Mozaïek in Wijchen met solist Micheline Van Hautem en Jos Jansen. Brel & Brass, een uniek concert voor het harmonieorkest dat in 2019 honderd jaar bestaat.

Brel & Brass is een project van zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van Jacques Brel in samenwerking met diverse harmonie- en fanfareorkesten. Tijdens het optreden in theater 't Mozaïek in Wijchen wordt Micheline bijgestaan door harmonie Kunst en Vriendschap.

Brel & Brass is zonder twijfel een van de meest bijzondere muziekprojecten die in het seizoen 2016-2017 zal gaan plaatsvinden. Na de vooraankondiging in juni 2015 meldden zich direct diverse theaters en orkesten die graag wilden inhaken op dit bijzondere initiatief. Voor de pauze speelt Kunst en Vriendschap een instrumentaal programma inclusief een Brel-prelude. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste (maar zeker niet enkel de bekendste) chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen.

Jos Jansen is internationaal bekend als bastrombonist. Micheline van Hautem, geboren en getogen in Gent, staat bekend om haar vertolking van Franse chansons.

Tags:

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page