top of page

Zes jubilarissen van KeV gehuldigd tijdens druk bezocht jubileumconcert


vlnr. Peter Wintjes, Martijn van Haren, Patricia van Beuningen, Joke van Beuningen, Truus de Valk en Johanna de Valk

Afgelopen zaterdag 29 oktober vierde harmonie Kunst en Vriendschap de jubilea van zes van haar leden, te weten Martijn van Haren, Patricia van Beuningen, Joke van Beuningen - Roelofs en Truus de Valk welke 25 jaar lid zijn, Johanna de Valk - Loeffen die 40 jaar lid is en dirigent Peter Wintjes die 50 jaar KNMO-lid is en al 33 jaar dirigent van onze vereniging. Het druk bezochte concert vond plaats in dorpshuis “’t Ballegoyke” te Balgoy.

Een korte impressie van de Wijchense Omroep.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page