top of page

Zilveren Draagspeld van gemeente Wijchen voor voorzitter Piet van Erp


(Bron foto: Renee de Valk)

Op donderdag 29 september ontving voorzitter Piet van Erp uit handen van Burgemeester Hans Verheijen in “het Ballegoyke” de Zilveren Draagspeld van de Gemeente Wijchen. Het was een complete verrassing voor hem.

Toen hij na een korte vergadering met het bestuur van Pagus Balgoye in de vergaderruimte van 't Ballegoyke naar de Jan Gerritszaal wordt geloodst waar de harmonie repeteerde, stond hij plotsklaps oog-in-oog met burgemeester Hans Verheijen, zijn familie en heel veel Balgoyse mensen. Hij kreeg de Zilveren Draagspeld van de gemeente Wijchen opgespeld voor zijn jarenlange inzet voor de Balgoyse gemeenschap, zoals het voorzitterschap van de harmonie, oprichting van heemkundekring Pagus Balgoye en organisatie van het Diosa familievoetbaltoernooi.

(Bron video's: Werner Peters)

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page