top of page

Kermisconcert 2016 druk bezocht en gezellig


De kermis in Balgoy zit er al weer op. Kunst en Vriendschap kan terugkijken op een geslaagd en gezellig kermisconcert op zondag rond het middaguur in de kermistent bij het dorpshuis. Lekker druk in de tent en door het mooie weer zelfs veel mensen lekker in de buitenlucht. Jong, oud, Balgoyse mensen die speciaal kwamen voor de muziek en Balgoyse mensen die er waren vanwege de traditioneel gezellige kermissfeer. Ze waren er allemaal en zelfs mensen van buiten Balgoy. En ze kwamen niet voor niets. Kunst en Vriendschap, traditioneel in vrijetijdskleding en niet in uniform of concertkleding, bracht een luchtige programmering met gezellige muziek. Een traditie die we graag in stand houden en die nog dateert van de tijd dat aansluitend aan het concert de fancy fair werd gehouden. Dat is niet meer, maar het concert is gelukkig gebleven. Daarom ook wil harmonie Kunst en Vriendschap de carnavalsvereniging hartelijk bedanken voor de gastvrijheid in hun kermistent. Dit jaar opende het harmonieorkest de kermis en lieten tijdens de uitvoering ook de aspirantleden van de vereniging zien wat ze in hun mars hadden. De drumband sloot het concert af.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page