top of page

Afscheid Henry Janssen van percussie ensemble in Den Bosch

Zondagmiddag 10 juli is de drumband van Kunst en Vriendschap per bus afgereisd naar 's Hertogenbosch. In het Heineken ontmoetingscentrum werd afscheid genomen van dirigent/instructeur Henry Janssen, na een dienstverband van meer dan dertig jaar. In die tijd heeft hij heel veel slagwerkers opgeleid en gaf hij vanaf 1995 leiding aan het percussie ensemble van de Heineken Fanfare. Ter gelegenheid van het afscheid werd een concert gegeven. Voor de pauze speelde de drumband van Kunst en Vriendschap uit Balgoy, die ook onder leiding staat van Henry Janssen en na de pauze was het de beurt aan het percussie ensemble uit Den Bosch.

Meer horen en zien van de drumband ga naar ons YouTube kanaal....

Het was een fantastisch en soms ook emotioneel afscheidsconcert, met slagwerk van hoog niveau. De woorden die gesproken werden en de nummers die gespeeld werden lieten Henry Janssen niet onberoerd en ook aan veel muzikanten was te zien dat ze een band handen met de dirigent/instructeur.

Na het optreden was er tijd om nog wat na te praten onder het genot van een glaasje. Henry en Riky stapten als laatsten in de bus.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page