top of page

Gek op muziek, voetbal en de Vierdaagse!


Bron foto: WijchensNieuws.nl

Gerard Peters maakt al jaren muziek bij Harmonie Kunst en Vriendschap in Balgoy. Toen hij zelf vader werd moest hij ineens gaan uitleggen waarom hij naar de repetitie ging. “Papa, waarom ga je weg?” “Ik ga muziek maken”.

Op 5 mei 2016 van 14.00 tot 17.00 uur is er een feestelijke boekpresentatie in dorpshuis ’t Ballegoyke in Balgoy. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, kleuren, knutselen, springen en natuurlijk voorlezen. De boeken zijn die dag te koop voor een speciaal bedrag. Na deze dag zijn de boeken via de webshop www.gekshop.nl verkrijgbaar.

Om het complete bericht te lezen, ga naar de website van WijchensNieuws.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page