top of page

Optreden KeV samen met andere muziekverenigingen tijdens Kerst Sprookjesfestijn Wijchen


Vorig jaar hebben we al kennis kunnen maken met winterkoningin Wijcheline bij het verlichte kasteel van Wijchen. Hoe zal het nu met haar gaan? We horen het vanavond (zaterdagavond 19 december) tijdens de spectaculaire muzikale opening aan de voorzijde van het kasteel. Met weer een geweldig optreden vanuit het kasteel van het Christmas Carol Sprookjes Orkest, waar ook Kunst en Vriendschap deel van uit maakt, waarbij de kinderen mee kunnen zingen met bekende kerstliedjes. Vanaf 18.00 uur komen de kinderen met lampionnetjes bij het kasteel aan. Aansluitend na de opening voor de kinderen wordt er door hetzelfde orkest een concert gegeven voor volwassenen. Dit concert start rond 19.00 uur en duurt circa 45 minuten.

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page