top of page

Geslaagd jubileumconcert op 31 oktober in het dorpshuis

Zaterdag 31 oktober hadden we een geslaagd jubileumconcert in dorpshuis 't Ballegoyke. Kunst en Vriendschap heeft zich weer eens van z’n beste kant laten zien. Hele goede reclame voor de vereniging. Gezellig en druk en ook niet onbelangrijk de twee 25-jarige jubilarissen Jeroen van Hal en Frank Bardoel waren tevreden. Zij waren behalve jubilaris ook de presentator van de avond en het muzikale programma was samen met de dirigenten door hen gekozen. Bij elk gespeeld nummer van harmonie en drumband werd uitgelegd waarom ze voor dit nummer hadden gekozen. Ook Theo van Beuningen, die helaas door rugklachten de avond moest missen, en Ellen Hendriks werden in het zonnetje gezet. Allebei werden ze verrast met de KeV-speld als lid van verdiensten. Meer foto's zien van de avond klik dan hier.........

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page