top of page

Blokfluitklas-inloopmiddag op 9 juni

Dit bericht is in principe bedoeld voor alle Balgoyse kinderen van groep 3 t/m7 en hun ouders, maar ook als je niet uit Balgoy komt kan onderstaand bericht misschien interessant zijn.

Op initiatief van harmonie Kunst en Vriendschap is in de afgelopen 3 jaar een blokfluitklas georganiseerd op de dinsdagmiddag na schooltijd. Ook in het schooljaar 2015/2016 wil de jeugdcommissie van de harmonie weer proberen een blokfluitklas ( minimaal 4 leerlingen) te organiseren samen met blokfluitdocente Karin Elkerbout na schooltijd in de Roncallischool.

Wie geïnteresseerd is, is van harte welkom tijdens de blokfluitklas-inloopmiddag op dinsdag 9 juni van 15.25 - 16.05 uur in de Roncalli school. Ouders en kinderen kunnen ervaren hoe de lessen worden gegeven en met eventuele vragen terecht bij de muziekdocente. Ook zijn bestuursleden van harmonie Kunst en Vriendschap aanwezig voor informatie.

Wij zijn benieuwd hoeveel kinderen er belangstelling hebben voor blokfluitles in het nieuwe schooljaar 2015/2016. Mocht je nu al vragen hebben, neem dan gerust contact op met Lisette Arts (tel. 024-6423627 of lartsklaassen@xmsnet.nl).

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page