top of page

Compleet nieuwe website voor KeV

De website van Kunst en Vriendschap is compleet op de schop gegaan. Waarom?

We leven nu in een tijd waarin nagegoeg iedereen een smartphone heeft. Onze facebookpagina en groepswhatsapp worden door bijna alle leden gebruikt voor snelle en actuele communicatie en algemene mededelingen worden vanzelfsprekend ook nog per e-mail gedeeld. Waarom dan nog een website?

Een gezicht naar de buitenwereld en een bron van algemene informatie blijven belangrijk voor een vereniging zoals Kunst en Vriendschap. Deze moet wel overzichtelijk zijn en gemakkelijk toegankelijk. In deze tijd betekent dat niet alleen vanaf een computerscherm, maar ook vanaf tablet en smartphone.

Vandaag dus de lancering van de nieuwe website. Alle commentaar en aanvullingen zijn vanzelfsprekend welkom. Er zullen de komende weken, maanden zeker dan ook nog aanvullingen en verbeteringen volgen.

Tags:

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page