top of page

Brel & Brass in Theater ’t Mozaïek

Het meest bijzondere concert van dit seizoen is een samenwerking tussen lokaal en gevestigd talent. De Vlaamse zangeres Micheline van Hautem gaat in Brel & Brass de samenwerking aan met Kunst en Vriendschap Balgoy. De harmonie is al maanden aan het oefenen voor dit unieke concept en het belooft een fantastische avond te worden op zaterdag 18 maart. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

Voor de pauze speelt deze enthousiaste harmonie een eigen instrumentaal programma, inclusief Brel-prelude. In het tweede deel is het de beurt aan Van Hautem, door kenners beschouwd als een van Europa’s betere Brel-vertolkers. Zij brengt met de harmonie de allermooiste, maar niet per se de bekendste liedjes van Brel. De bedenker van dit bijzondere concert is bastrombonist Jos Jansen, die samen met de Balgoyse muzikanten en Micheline zorgt voor een geweldig muzikale avond.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 18 maart 2017

Tijd: 20.15 uur Locatie: Theater – Rabobankzaal

Artiest: Micheline van Hautem en Kunst & Vriendschap Balgoy

Voorstelling: Brel & Brass Genre: muziek

Prijs: € 18,00 (inclusief garderobe en drankje)

Voor meer informatie: Website: www.brelenbrass.com en www.kenv-balgoy.nl

Tags:

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken met Labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page